Çağrı Merkezi: 444 22 92 Destek Hattı: +90(533) 650 66 25
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

Sahte Servis ve Reklam Kampanyalarından Korunma Yöntemleri

Sahte Servislerin Reklamlarına Kanmayın!

İnternette beyaz eşyanız,televizyonunuz ve klimanız için yetkili servis ararken sahte servislerin web siteleri ile karşılaşabilirsiniz. Gürbüz Grup olarak dolandırıcılık yöntemlerine karşı hukuksal açıdan çeşitli önlemler almaktayız. Ancak sizin de bu tip sahte servisler tarafından mağdur edilmemek için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor.

Yıllardır Sektörde Bilinen İsimlerden Hizmet Alın!

Dolandırıcılar tarafından hazırlanan internet reklamları, web siteleri, sosyal medya hesapları, SMS ve telefon aramaları genellikle kendilerini yetkili gibi göstermeye ve sizi yanıltarak maddi hasara uğratmaya yöneliktir. Sahte servislerden alınan hizmetler cihazınızın  garantisinin iptaline sebep olabilir. Arızalı olmayan parça arızalı gibi gösterilip orjinal parçanız sahtesi ile değiştirebilir ya da cihanızın tamir için sökülüp merkeze götürülmesi bahanesiyle cihanızı kaybdedebilir ve bir daha firmaya ulaşamayabilirsiniz. Tüm bunların olmaması için yetkili servis ihtiyacınız da arayışınızı mutlaka www.gurbuzgrup.com.tr web sitemiz üzerinden yapmalısınız. Web sitemizin yetkili servis kısmından il ve ilçenizi hangi kategorideki ürünler için servis aradığınızı seçtikten sonra gelen sayfadan firma detaylarına göre veya harita üzerinden size en yakın servisi bulabilir iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. 

Eğer mobil cihaz üzerinden sayfaya girdiyseniz tek tuşla yetkili servise telefon araması yapılabilir, isterseniz yol tarifi başlatarak yetkili servisi yerinde ziyaret edebilirsiniz. Yetkili servislerimiz GÜRBÜZ SERVİS logolu özel seri numaralı ve bir kaç nüshalı form doldurtacak ve bir nüshasını size teslim edecektir. 

Bunlarla birlikte güncel kampanyalarımıza sadece www.gurbuzgrup.com.tr adresili resmi web sitemizden ya da sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz. 

Dolandırıcılardan korunmak için ürün alırken kampanya konularında ya da teknik servis ihtiyaçlarında sadece web sitemizdeki ilgili bölümleri incelemeniz yeterli olacaktır.

Servis Hizmetlerinde Aranan Kalite ve Güven

Gürbüz Grup kurulduğu günden bu yana en kaliteli ve en profesyonel teknik servis hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır. Teknik servis alanında uzman ve tecrübeli kadrosuyla her gün onlarca beyaz eşyayı tamir eden ve eskisinden daha yeni hale getiren Gürbüz Grup, Servis hizmetinde kaliteli ve profesyonel hizmetler sunmaktadır. Bu doğrultuda Gürbüz Grup ile iletişime geçerek en kaliteli ve en profesyonel teknik servis hizmetine ulaşabilirsiniz. Teknik servisimiz  ile ilgili aklınıza takılan tüm soruları Gürbüz Grup ile iletişime geçerek öğrenebilirsiniz

GÜRBÜZ GRUP bünyesinde 400 personelden fazla çalışanı olan satış, servis,sevkiyat,finans ve yönetim birimleri ile 47 noktada aynı anda hizmet veren güçlü bir firmadır.Hali hazırda sadece İstanbul genelinde müşteri sayımız bir milyon üzeridir. Bilinirliliğimiz müşteri memnuniyeti hassasiyetimizle her geçen gün büyük bir ivme ile artmaktadır.

Saygılarımızla

GÜRBÜZ GRUP YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI

[widget-135]

Yorum Yap