Çağrı Merkezi: 444 22 92 Destek Hattı: +90(533) 650 66 25
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

Tasarruflu Beyaz Eşya Nedir?

Tasarruflu Beyaz Eşyalar Hem Bütçenizin Hem Zamanınızın Dostu!

Tasarruflu beyaz eşya son dönemde insanların en çok tercih ettiği ev eşyaları arasındadır. Tasarruf; insanların daha az para harcayarak yüksek performans elde etmesi olarak tanımlanabilir. Bu tanım elbette beyaz eşyalar düşünüldüğünde anlam kazanır. Zira beyaz eşyalar harcadıkları enerji nedeniyle insanlara değişen oranlarda harcama külfeti getirir. Söz konusu harcamanın azaltılması ve en az aynı oranda verimin alınabilmesi ise ancak tasarruflu beyaz eşya olarak belirtilen ev eşyaları ile mümkün olur. Peki, tasarruflu beyaz eşya dendiğinde akla ne gelir?

Tasarruflu Beyaz Eşya Nedir?

Tasarruflu beyaz eşya dendiğinde pek çok bireyin aklına son teknoloji ürünler gelse de bu düşünce bir nebze eksik kalır. Zira tasarruflu bir beyaz eşya sadece son teknoloji ürün olarak tanımlanamaz.

Geçmişte üretilen pek çok beyaz eşya insanların yaşamını kolaylaştırması açısından ortaya konmuştur. Zaman içinde değişen insan ihtiyaçlarına uydurulmaya çalışılan bu beyaz eşyalar günümüzde ortaya çıkan enerji problemi ve doğa sorunları nedeniyle revize edilmiştir. Söz konusu revizyon sırasında aynı beyaz eşyanın daha yüksek performansı daha az enerji ile sağlaması amaçlanmıştır. Bir örnekle açıklamak gerekirse eski bir çamaşır makinesi 1 yıkama programını 1 birimlik enerji ile tamamlarken tasarruflu çamaşır makinesi bunu 0,5 birime yapabilmektedir. Burada ortaya çıkan fark tasarrufu getirmekte ve insanların enerjiye ödedikleri ücret de azalmaktadır.

İşlevsellik açısından çok değerli olan söz konusu çalışma prensibi bazı insanlar açısından değersiz görülür. Zira tasarruflu kabul edilen beyaz eşya genel manada diğer beyaz eşyalara göre daha yüksek meblağlara satılır. Peki, tasarruflu beyaz eşya gerçekten pahalı mıdır?

Tasarruflu Beyaz Eşya Fiyatları

İleri teknoloji ile üretilmiş bir beyaz eşya satın almak istediğinizde katlanacağınız bedel elbette daha fazladır. Zira kullanılan malzeme ve işçilik diğer ürünlere göre daha değerlidir. İnsanların zihninde oluşan pahalı algısını yıkmak şu açıklamayla doğru olacaktır. Bir çamaşır makinesine satın alırken 500 TL daha fazla ödemeniz size ilk etapta mantıksız gelse de uzun vadede 500 TL pahalıya satın aldığınız çamaşır makinesi ile yaptığınız tasarruf çok daha fazla olacaktır. Bu anlamda değerlendirme yaparken sadece satın alma veya yatırım maliyeti üzerinden bir değerlendirme yapmak çok mantıklı olmaz. Tasarruflu eşya fiyatlarını karşılaştırarak sizlere en çok uyan eşyayı almanız uzun vadede sizlerin yararına olacaktır.

Tasarruflu Beyaz Eşya ve Gürbüz Grup

Tasarruflu eşya satın alarak faturalarınızın daha düşük gelmesini sağlamak istiyorsanız hemen Gürbüz Grup güvencesi ile satışa konan ürünleri incelemeye başlayabilirsiniz. Beyaz eşya konusunda yıllardır sağladığı müşteri memnuniyeti sayesinde Türkiye’nin en çok tercih edilen markalarından biri olan Gürbüz Grup yeni ve tasarruflu beyaz eşya seçenekleri ile de fark yaratmayı başarıyor. Satış ve satış sonrası hizmetleri ile Gürbüz Grup sizlere hizmet etmeyi bekliyor.

[widget-131]

Yorum Yap