Çağrı Merkezi: 444 22 92 Destek Hattı: +90(533) 650 66 25
Türkçe

tr

Dil Seçimi

Dil Seçimi

0 Ürün Sepeti Gör

Sepetinize ekli ürün bulunmamaktadır.

Beyaz Eşya Sektöründe Geri Dönüşümü Başlatabiliriz!

Kullanılmayan Beyaz Eşyalarımızı Geri Dönüşümle Yeniden Faydalı Hale Getirebiliriz!

Gürbüz Grup Yönetim Kurulu Başkanımız Haluk Şaban Gürbüz yaptığı açıklamada beyaz eşya sektöründe kullanılmayan atıl halde olan beyaz eşyaları geri dönüşüm olarak değerlendirebiliriz, dedi.

Beyaz eşya sektörünün lideri Gürbüz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şaban Gürbüz açıklamasında kullanılmayan beyaz eşyalarımızı geri dönüşümle bizlere faydalı hale getirebileceğimizi belirtti.

Şaban GÜRBÜZ; “Yüksek enerji sarfeden elektrikli cihazların değişimi neredeyse Keban Barajı kadar enerji tasarrufu sağlar ve cari açığa katkısı olur, bunun için bir an önce bu cihazlara ait toplanma alanları Belediyeler tarafından ayarlanmalı ve geri dönüşüme katkıda bulunulmalıdır.

Artık plastik, kağıt vb. geri dönüşümlere insanlarımız alıştı, sektörümüzde bu geri dönüşümü başlatıp, insanlarımıza anlatıp, devletimizin maddi kaybının bir bölümünü buradan geri dönüştürebiliriz” diyerek 40. Yılına gururla giren, yaptığı hizmet ve kalite anlayışıyla sektörün 1 numarası haline gelen Gürbüz Grup Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Şaban Gürbüz yeniliklere devam edeceklerini söyledi ve “KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR’’ diye ekledi.

Gürbüz Grup Yönetim Kurulu Başkanlığı

Yorum Yap